27/5/2024

Tunap, de airco well® wiper!

Tunap is verheugd om haar nieuwste doorbraak aan te kondigen: de airco well® wiper! Tunap streeft er altijd naar om voorop te lopen in de branche, en met deze unieke toevoeging aan het assortiment doet Tunap precies dat. Een tool die elke garage moet hebben!

Wat maakt de wiper zobijzonder? Tunap is de eerste op de markt die een alles-in-één oplossing bieden voor het reinigen van het pollenfilterhuis in aircosystemen. Met een innovatief ontwerp en ongeëvenaarde flexibiliteit maakt deze airco well® wiper het verwijderen van vuil en schadelijke micro-organismen eenvoudiger dan ooit tevoren, zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen in het pollenfilterhuis.

Wat Tunap onderscheidt is niet alleen deze innovatie, maar ook de volledigheid van deze totaaloplossing. De airco well® wiper wordt geleverd met  ECARF-gecertificeerde 998 Hygienic Cleaner en een speciale reinigingsdoek, waardoor je een allesomvattende reinigingservaring krijgt die geen enkele andere leverancier kan bieden.

Startpakket airco well® wiper

Als speciale aanbieding introduceert Tunap het airco well® startpakket. Bij aankoop van 48stuks van de TUNAP 998 voor slechts € 11,62 / stuk, met daarbovenop 2 GRATIS wipers (t.w.v € 18,95 / stuk). Actie is geldig t/m 30 juni2024.

Vragen? Neem dan contact op met uw jouw Tunap adviseurs of stuur een e-mail: salesbenelux@tunap.com. Of plaats jouworder direct op tunap.nl.

Terug