21/10/2024

Opti Mount; De PINGI auto ontvochtiger.

Nieuw in het assortiment bij Opti Mount. De PINGI auto ontvochtiger, een heldere vooruit gegarandeerd!

Ben jij het zat om elke ochtend beslagen ramen te moeten ontwasemen? Beslagen ruiten kunnen gevaarlijk zijn en zorgen voor frustratie, vooral in de koudere maanden. Maar geen zorgen! Met de PINGI auto ontvochtiger heb je altijd helder zicht, ongeacht het weer.

Waarom kiezen voor de PINGI Auto Ontvochtiger?

🌬️ Effectieve vochtabsorptie: De PINGI ontvochtiger absorbeert overtollig vocht in je auto, waardoor condens en beslagen ramen worden voorkomen. Geen gedoe meer met doeken of airco's!

🌍Milieuvriendelijk en herbruikbaar:  Na verloop van tijd kun je hem eenvoudig 6 minuten inde magnetron opwarmen om het opgenomen vocht te verdampen en de ontvochtiger weer als nieuw te maken.

🛡️ Beschermt je auto: Vocht kan schimmel en nare geuren veroorzaken in je auto. De PINGI voorkomt niet alleen beslagen ramen, maar beschermt ook de binnenkant van je auto tegen schimmelvorming en mufheid.

🚗 Compact en stijlvol design: De PINGI auto ontvochtiger is compact en past gemakkelijk op je dashboard of onder de stoel. Hij ziet er bovendien modern uit en stoort niet in je interieur.

Hoe Werkt Het?

De PINGI auto ontvochtiger absorbeert het overtollige vocht in de lucht en houdt het vast in het absorberende materiaal. Zodra de ontvochtiger vol zit, kun je hem gemakkelijk herstellen door hem kort te verwarmen, zodat hij weer klaar is voor gebruik!

🔗 Bestel nu je PINGI auto ontvochtiger via Opti Mount en rij altijd veilig met helder zicht!

💬 Tip van de dag: Plaats de PINGI 's nachts op je dashboard voor optimaal resultaat tijdens koude ochtenden.

Bespaar tijd, geld en frustratie met de betrouwbare producten van Opti Mount. Kijk op www.optimount.nl voor het complete aanbod.

Vragen of gelijk bestellen? Neem dan rechtstreeks contact op met Opti Mount. Telefoon: 0315-257333 of stuur een E-mail naar: Sam Weening, samweening@optimount.nl.

Terug