3/10/2024

Naughty Beans Nieuwsbrief oktober 2024.

Het was voor Techno leverancier Naughty Beans weer even haar weg vinden. Na de onverwachte wisseling van naam zijn ze zoals jullie weten uiteindelijk van Zarazzo in Naughty Beans® veranderd en toen nog een verhuizing en coronacrises eroverheen, dus het stof ligt enigszins over de typmachine…

Maar daar zijn ze weer! En ze hebben er zin in! Naugthy Beans willen daarom de koude dagen goed beginnen. Het afgelopen seizoen hebben zij namelijk een paar heerlijke nieuwe theeën op de markt gebracht: de Rooibos Orange en de Ginger Lemongrass. En ze zijn niet alleen mooi verpakt en lekker: maar ook heel gezond!

Want wist je dat...

De Ginger Lemongrass die de spijsvertering stimuleert en het immuunsysteem versterkt. De Gember helpt tegen de misselijkheid en draagt bij aan een goed immuunsysteem. Daarnaast werkt het kalmerend. Het citroengrass heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt bij stressverlichting. Dus de Ginger Lemongrass thee van Naughty Beans is het is dubbel zo gezond!!

Salvador:  

Daarnaast biedt Naughty Beans deze maand de geliefde Salvador aan met een fikse korting. Zo kunt u de winter meteen goed beginnen. De actie is geldig tot 31 oktober, dus maak snel je afspraak met een accountmanager!

Meer weten over de koffie oplossing van Naughty Beans? Neem dan contact op via, telefoon: 088-1330000 of stuur een E-mail naar: info@naughtybeans.com.

Terug