13/5/2024

KENT maandacties mei-juni deel 2.

Acrysol is ontworpen om oppervlakken grondig te reinigen en te ontvetten, voordat deze worden uitgedampt, en waardoor een perfect schoon en vervuilingsvrij oppervlak ontstaat dat ideaal is om te overspuiten of te verlijmen.

Xtreme Force Tape is een unieke dubbelzijdige tape met extreme hechting op een breed scala aan oppervlakken. Waaronder glas, metaal, keramiek, glasvezelversterkte kunststoffen, hout, metselwerk en moeilijk te verlijmen kunststoffen zoals polypropyleen en polyethyleen.

2K Super Bond is een sterke secondelijm met uitstekende hechting op uiteenlopende materialen en oppervlakken. De 2K Super Bond is ontworpen voor de verbinding van onregelmatige oppervlakken met brede voegen tot 5 mm of voor toepassingenwaar volledige uitharding van overtollige lijm is vereist is.

Uitgebreide informatie over deze KENT acties zijn terug te vinden op de website van KENT. www.kenteurope.com Acties zijn geldig t/m 30-06-2024.

Uiteraard kunnen de technische adviseurs van KENT u er ook alles over vertellen en zelfs laten zien!

Vragen? Neem dan contact op met Deny Konig – Key Account Coördinator, via telefoonnr. 06-46124033 of per e-mail: deny.konig@kenteurope.com Bestellingen kunt u plaatsen bij uw lokale KENT adviseur of per e-mail: kent.sop.nl@kenteurope.com.

Terug