14/6/2024

Het IONSTAR-ionisatiepistool® vanTechno-leverancier HENI.

Het IONSTAR-ionisatiepistool® van Techno-leverancier HENI vertegenwoordigt de nieuwste state-of-the-art technologie. Als eerste antistatische pistool in zijn soort, uitgerust met innovatieve glasvezeltechnologie, zet het nieuwe normen op het gebied van efficiëntie en kwaliteit van spuitwerk. Het maakt het mogelijk om stofinsluitsels bijna volledig te vermijden en verbetert de hechting van de verf op het te behandelen oppervlak. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering van nabewerking en verhoogt de capaciteit van uw spuitproces.

Klik hier voor meer informatie over de IONSTAR-ionisatiepistool.

 

·       Ioniserende technologie: Voorkomt bijna 100% van alle stofinsluitsels en verbetert de hechting van de lak. 

·       Geen statische elektriciteit: Vermindert het risico op vertroebeling of donkere randen en minimaliseert problemen met kleurafstemming. 

·       Gepatenteerde turbinegeneratortechnologie: Zorgt voor betrouwbare en consistente prestaties tijdens het spuiten. 

·       Ergonomisch ontwerp: Het pistool is ontworpen om praktisch en gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor het gemakkelijker wordt om gedurende lange tijd te werken. 

·       Lichtgewichten compact: Met een gewicht van slechts 240 gram en handige afmetingen is het IONSTAR-ionisatiepistool® bijzonder gemakkelijk te hanteren.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Helmut Niemeyer, telefoon: 0049-219195580.

 

Benieuwd naar het complete HENI-aanbod en de prijzen? Kijk en bestel dan snel en eenvoudig via de partnershop button op www.technonline.nl. U kunt hier ook gebruik van maken als u nog geen klant bij HENI bent. Nog geen inlogcode voor Technonline? Stuur in dat geval een e-mail naar info@technobenelux.nl.

Terug